Notgoodenough

Min lejlighed part 2

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Så fik jeg endelig taget nogle af de billeder jeg har lovet. Jeg poster dem af flere omgange da der er rigtig mange. Men her får i billeder fra stue/køkken/gang og så lidt Ono. P er igang med at lave lækker mad til os: Stegte rodfrugter (rødbeder, gulerødder, jordskokker) i hvidløgsolie, kylling vendt i grøn pesto og jasminris – mmmh, jeg glæder mig i hvertfald. Jeg skal nok vise de andre billeder i løbet af de næste par dage, og som sagt blive en bedre og mere aktiv blogger. På fredag skal jeg ind til min mormor på AIDS-linjen (hvor hun arbejder) eller det hedder vist sikker6 info nu, nå men vi skal i hvertfald drikke en kop kaffe der, og så har hun en lille fødselsdagsgave til mig, jeg har nemlig fødselsdag på lørdag. Så det bliver hyggeligt sådan at besøge mormor på hendes arbejde, det er længe siden jeg sidst har gjort det, og så er det jo dejligt jeg har en cykel så jeg bare kan komme rundt over det hele, ej hvor jeg elsker det. Resten af denne søndag skal bruges på ren afslapning. Jeg har været virkelig træt hele dagen på trods af rigtig mange timers søvn. Nu vil jeg gå ud og hjælpe lidt i køkkenet. God søndag.  
Se part 1 her.

30 kommentarer

 • SS

  Hvor kommer din krydderihylde fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida Ceesay

  Hvor er lyskæde, spejl der hænger i stuen og nøgle holder fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Hvor er din fine lyskæde fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk lejlighed – fed indretning. Opdagede pludselig du har bogen "Influence" skrevet af olsen tvillingerne. Hvor har du koebt den og hvad kostede den ? Ville vildt gerne laese den!/Line Oestergaardlineoestergaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din lejlighed er virkelig nice! Og jeg er vild med din søde kat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak allesammen.Ono er 3/4 hellig birma og resten er vist ukendt skovkat.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  det er simpelthen så pisse flot og din kat er så pisse sød!HELDIGE DIG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg vil også gerne vide hvilken slags kat ono er??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow – hvilket fantastisk hjem. Og god inspiration. Stuen ser virkelig dejlig varm/hyggelig ud, i disse triste novemberdage! Kig forbi 🙂 http://luxusgarbage.blogspot.comKH. Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Der er sikkert nogen de rhar spurgt før, men hvilken slags kat er Ono? Han ser rigtig fin ud.Det samme gør lejligheden…et rigtigt hygge hjørne med discokugler og dejligt lys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser bare virkelig hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅHH! Jeres lejlighed er bare så flot og personlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wauw siger jeg bare, jeg er solgt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak, det er et smukt digt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sofie 2

  Smuuuukt sted.. Dejlig hyggelig lejlighed!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bor bare så fint! Jeg elsker simpelthen billederne af din og P's lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie:det er ikke en billede, men min kommode jeg har malet sort og derefter ridset en tekst ind i, du kan bl.a se det er en kommode på billede 8 og nogle af de andre, det er den kommode grammofonen står på. Teksten er 'You may not be her first, her last, or her only. she loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect – you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break – her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there'Kalenderlyset er fra poul pava og kan købes i diverse isekræmmere, tror vistnok mit er fra imerco. De koster 129 kr. Og mange tak for ros!Uhh Ginaskat mange tak!Jeg glæder mig også til du kommer, venter lige til jeg får mit komfur (ved ikke hvorfor egentlig) som snart kommer. Så skal du komme herop og se det hele!Hils også Lars og sig tak:)Mange kys tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har den smukkeste lejlighed jeg nogensinde har set. Lars og jeg elsker den. Jeg glæder mig sådan til at besøge dig snart!!elsker især skitfen på vægen og mustensvæggen, og din belysning. Og eg glæder mig til at bladre i dine olsen bøger. hi hivildt perfekt og helt rigtigt.Mange kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stakkels dig, du bliver bombarderet med spørgsmål :)Men jeg bliver altså nød til at spørge dig om hvor du har købt det fine kalenderlys?Din lejlighed er så fint indrettet 🙂 Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sorte billede hvor der står en tekst på, vil du ikke nok skrive hele teksten her? Det virker som en rigtig fin tekst! Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er discokuglerne fra? De er utrolig fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind taj allesammen, hvor er det dejligt at høre:)Jeg bor på Nørrebro.Ja, jeg skal nok love jeg giver mere lyd fra mig fra nu af.!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fantastisk hjem du og p har line :-)glæder mig til at se endnu mere, og høre mere til dig end på det sidste :-)- er det et billed af mary-kate du har printet ud og sat i ramme på et af billederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  åh din lejlighed er bare så lækker! ville aldrig selv indrette det sådan, men fuck hvor er det dog personligt, fedt og hyggeligt. Elsker at kigge på dine inspirerende billeder, man får selv helt vildt blod på tanden :Pglæder mig til mere blogging 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wooooow! Du bor himmelsk lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bor du virkelig dejligt./trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dit hjem, Line-Sofie! Det ser så hyggeligt, varmt og personligt ud :)Noget helt andet jeg kom til at tænke på var, om du havde fundet den der blå neglelak du søgte? Jeg fandt nemlig en fin blå én i Urban Outfitters forleden, og synes farven minder meget om den du ledte efter.. Du kan se den på min blog i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det super fedt og personligt.. Den krydderihylde, er liiige sådan en jeg mangler, hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hey.ser virkelig fedt ud. lækker personlig stil.hvor ligger lejligheden? (hvis det bliver for personligt, skal du selvfølgelig bare lade være med at svare) den ser bare stor ud hvis den ligger inde i centrum.var murstensvæggen sådan da i flyttede ind?-Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At du lige er flyttet hjemmefra, fatter jeg altså ikke en bjælle af, når jeg ser disse billeder! Nu har jeg boet hjemmefra i halvandet år, og mit hjem er overhovedet ikke knap så lækkert og personligt! Så fantastisk lækkert du bor siger jeg bare! Kom hjem til mig og indret nuuuuu! q;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Notgoodenough