Shoe Orgasm

Fidel

Billede af Idas søde, og meget røde, kat Fidel. Den er gået ind i et stearinlys og har derfor mistet og knækket nogle knurhår

Nu skal jeg handle. Vi skulle have lavet en god vintersuppe i dag, men jeg har lyst til brød og ost. I morgen skal jeg ind til min mormor og det glæder jeg mig til. Jeg har designet, sammen med Ida, nogle nye headbands som vi simpelthen er blevet så glade for. Så dem viser jeg i morgen. Vi lavede dem i nat, eller dvs. jeg fungerede som ‘målehovede’ mens Ida syede dem, det er ligesom mere hende der kan det. Nå, jeg smutter. God aften.

(Se johns hvor sød den faktisk er den kat, husk det nu lige;))

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe Orgasm