Where The Wild Things Are

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Billeder redigeret af mig – fra warner brothers
Denne film er endnu en på listen over film jeg skal se i december (der er efterhånden et par stykker). Instruktøren er Spike Jonze, som også har instrueret Charlie Kaufmans manuskripter: Orkidétyven og Being John Malkovich, som er to rigtig fede film. Desuden har han instrueret musikvideoer for Björk. Denne film ser intet mindre end fantastisk ud, og jeg glæder mig til at se den når den har premiere d. 11/12-09. I kan se trailer for filmen her. Husk at sæt kryds i kalenderen.

9 kommentarer

 • Helt fantastisk film! Tror snart jeg må anskaffe mig den på dvd. Og soundtracket er også virkelig godt. Ej, nu remindede du mig lige om hvor god den film er 😀 argh, nu craver jeg den lidt..sallykamille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det er en genial bog:)glæder mig sådan til at se den film altså:)jeg skal bl.a også se -Ponyo på klippen ved havet – af Hayao Miyazaki-Coco Før Chanel-The Imaginarium Of Dr. Parnassus – med smukke Heath Ledger:) og så denne where the wild things are:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MUST SEE!og btw. så elsker jeg din blog.tjek også min ud!Ctheworldofc.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elskede bogen da jeg var lille. Har den også stadig. Da jeg så traileren sad jeg med tårer i øjnene.. don't know why. Jeg skal så meget se filmen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frances

  hvad for nogle andre film skal du da også se?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er da helt klart en film jeg vil holde øje med. Den ser ud til at være rigtig sød og eventyragtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På de engelske blogge er der helt vildt meget hype om denne film, da bogen bag åbenbart er en meget populær børnebog. Filmen ser bare SÅ poetisk og smuk ud, og jeg glæder mig også til at se den:)Susiewww.stylemeupplease.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh heldige.jeg glæder mig til at se den..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har set den og den er fantastisk! Den fanger rigtig godt hvordan man har det som barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *