Dagens

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Acne Atacoma boots,  vintage coat, red dot catsuit, Zara wool scarf, Headband Homemade


I dag har jeg virkelig bare slappet af. Vi stod op fra sengen kl. 14 og så besluttede vi os for at gå igang med en oprydning og derefter handle. Vi har virkelig frådset med pengene i dag. Vi købte kun lækre ting og jeg fik mig en masse produkter fra TRESemmé som lige nu er på tilbud i kvickly. Så dem glæder jeg mig til at afprøve. Ellers blev der smidt Ben&Jerry’s, passionsfrugter, Innocent smoothies (kan VIRKELIG anbefales), havrekiks, vindruer og sodavand i kurven. Vi skal nemlig arbejde hele natten med skoleting, jeg skal øve til eksamen som vi allerede har efter ferien. Jeg skal kunne 30 tegn, oversætte 5 sætninger fra dansk til kinesisk med korrekte toner og så skal jeg kunne radikalerne. Det siger måske ikke jer så meget, men ååh, hvor har jeg travlt. Så vi har aftalt at være oppe hele natten og ordne hver vores. Dog har vi indlagt pauser hvor vi spiller crash og også kan nå at kysse lidt. Kl. 18 skal vi over til min mor og spise. Hun har lavet vintersuppe og hjemmelavet brød, så det bliver godt.

9 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg elsker din blog! Dine personlige tekster og billeder får altid tankerne på vandring og er endvidere også meget selvrangsagende! Du lyder som en helt fantastisk person og jeg beundrer din kreativitet, dine refleksioner og din stil! Du har uden tvivl den bedste blog jeg har stødt på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Frederikke.det er jeg rigtig glad for at høre,mange tusind tak for det!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg nyder virkelig at læse din blog, og jeg synes, den skiller sig ud fra så mange andre blogs. For det første fordi du skriver om mange facetter af livet, såsom denne "hverdagsagtige-post", som jeg synes er yderst hyggelig at læse, (ikke bare mode, som de fleste gør) og for det andet, fordi du tør at være så personlig. Det, jeg egentlig bare vil sige er, tak fordi du er dig – og skriver om det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de har kostet 2100..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Hvor meget har dine sko kostet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone:?Julie J.Åååh ja, skønt med sol. mmh..og tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, lækre billeder, og endnu mere lækkert er det at se solen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej.. Men jeg har handlet der i dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  bor du der?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUFFIN