Nothingtosayreally

A walk down memory lane

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Nogle gange når man kigger sine billeder igennem får man simpelthen så stærke følelser. Af alt muligt. Mange af mine billeder knytter sig til en historie, en følelse. Det gør de fleste billeder jo. Og jeg kan bliver virkelig stærkt berørt af det. Alle disse billeder giver mig forskellige følelser. Det er ikke som sådan fordi billedet er specielt godt eller noget særligt, men jeg kan huske så tydeligt hvordan jeg havde det lige på det billedet, hvordan der lugtede, hvordan det føltes i min krop, og hvor jeg var i mit liv. Det hele. Og det er dejligt at komme tilbage og mærke. For det meste. Nogen gange længes man, andre gange er man glad for man er kommet videre. Jeg ved godt at for jer er det bare en bunke billeder uden historie, men for mig er det meget mere. God mandag!

4 kommentarer

 • emma lovise:mange tak:)frederikke:Mange tak. Jo det kommer bare rolig:)kbo:mange mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kbo

  Ih, sad lige og kiggede ældre indlæg igennem her på bloggen, og ville bare lige gøre opmærksom på, hvor meget jeg elsker din blog (og din lejlighed!) 🙂 Virkeiig! Yndlings. /Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)Virkelig flotte billeder!Tænkte på, om du viser flere billeder fra din lejlighed – er mildest talt skide nysgerrig 🙂 Står selv over for en flytning, og din indretning er simpelthen SÅ inspirerende!Mvh. Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godmorgen!Jamen selvfølgelig betyder de billeder noget for dig! Og de er meget fine at se på. Jeg kan godt li alle dine billeder!Også god mandag til dig. 😉 EL

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nothingtosayreally