Bryllup+Outfit

I dag


I dag har jeg været mange (=5) timer i skole. Jeg ved godt det ikke er mange i forhold til folkeskole og gymnasie. Men jeg sidder og skal lære et sprog der, lige nu, virker rigtig umuligt, og meget meget svært. Så efter 5 timers kinesisk undervisning er man en smule bombet. Da jeg havde fri sad min søde kæreste og ventede på mig og vi tog sammen til field’s. Vi skulle egentlig have haft et fad til frugt, men kom hjem med noget helt andet. Hyggeligt var det. På vejen hjem købte vi ind til toast med skinke og ost, og toast med chokolade og banan. Mmmh. Nu ligger P og læser 20 sider et-eller-andet, og jeg burde vel egentlig øve mig og læse kinesisk. Jeg har nemlig fået mit kinesiske navn i dag, og måske det er meget smart at lære at skrive det med tegn, for udtale er bare: Lina. Ja, det er det jeg vil gøre. I morgen skal jeg have ligeså mange timer, så jeg må hellere være forberedt. Jeg er også smadder træt og trænger til at putte mig tidligt i seng.

Er der forresten nogen af jer der har en cykel eller to I ikke bruger? Som I vil sælge P og mig til under 500 kr? Den skal bare kunne køre. Så skriv endelig:) Tak!

12 kommentarer

 • hej frk.simåwne:jaa det skal nok blive fedt med det sprog…. og mange tak:)Nope, jeg glatter det ikke, det hænger bare altid fladt, og jeg er jo virkelig selv pisse træt af det, men mange tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mega fedt du vil lære kinesisk :-Oogså lige noget andet -VIRKELIG FLOT HÅR DU HAR!glatter du det bare eller hvad? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det vil jeg meget gerne, jeg kontakter dig senere i dag:)mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej,Jeg har set at du laver malerier i Poul Pava stil og kunne se at der lå et billede af ét maleri du havde lavet for en kunde til bryllupsgave til hendes mand….maler du stadig? Jeg er nemlig vild med Poul Pava stilen og ville gerne bestille et billede som gave til min mand….Hvis du har mulighed for at må du meget gerne kontakte mig på mmp@multiline.dkHilsen Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  haai dear! :)vi har lidt brug for noget hjælp:) hvordan får du dine fotos så store (det er nemlig en fremragende størrelse som du har dine fotos på bloggen). og vi undre os virkelig over, for vores blir små og virkelig kedelig.. vi har fundet frem til at du oploader dem på en anden hjemmesiden, men vil du ikke forklare helt fra bunden ;-)??? ps. fe' blog'!!!!! klem patris og mi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Nogen gange sælger cykelhandlere eller udlejningsfirmaer også gamle udlejningscykler. Og hvis man investerer i sådan en, bliver man heller ikke helt lige så frustreret hvis den bliver stjålet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal virkelig også bruge en cykel!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LMP

  Ja det er rigtigt 🙂 Også meget modigt bare, at kaste sig ud i noget helt nyt! Jeg håber det bliver godt for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rijaHHehe ja meget enkelt. Altså med tegn er det ikke helt så enkelt, men det kommer jo:) Ja det vil jeg prøve, med cyklerne:) Tak!LMP:Som sagt tidligere har jeg ikke en færdig løsning til min uddannelse. Tolk er en mulighed, men gerne noget mere kreativt indenfor det område så. Kinesisk kultur, Asien i det hele taget, fascinerer mig meget, og jeg synes det er et smukt kreativt sprog især deres tegn. Og så ville jeg gerne lære noget HELT nyt og fuldstændig anderledes. Men hvad jeg helt præcis vil med det ved jeg ikke. Det er jo et land i rivende udvikling, så der bliver nok masser at lave for mig:)Anonym:Eeeej hvor spændende. Det lyder rigtig godt at den tur til Kina hjælper på det. Ja der skal arbejdes hårdt kunne jeg forestille mig til det sprog, men jeg har også blod på tanden! Held og lykke med det selv også!.:) Og mange tak for ros om min blog! det er jeg glad for du synes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line Sofie, jeg læser også kinesisk, og er lige begyndt på mit tredje år. Vil bare fortælle dig, at så længe du har interessen og viljen, så skal du nok lære det :)Det bliver mindre mystisk hen af vejen, (eller så vænner man sig bare til det;)) Jeg er lige kommet hjem efter et semester i Kina og er nu en smule mere flydende, når det kommer til helt simple hverdagsting, meen der er stadig lang vej igen for mig også.. Held og lykke med det i hvert fald 🙂 Og tak for en rigtig god blog, som jeg nyder at følge med i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LMP

  Jeg tænkte på, hvorfor vil du gerne studere kinesisk? Vil du gerne være tolk, eller hvad vil du gerne bruge det til? 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor cool og enkelt dit navn ;D Min bedste veninde hedder tilfældigvis også Maria og er halvt dansk halvt taiwanser(hvis det hedder det) og de snakker jo også kinesisk. Så jeg ved at mit kinesiske navn er Malia ;D Prøv mht. cykel at kigge efter hvor når der er auktion for stjålne cykler på en politistation i nærheden af jer. Der kan man for det meste finde en cykel til en billig penge 🙂 Ellers er der jo den blå avis ;D Happy hunting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup+Outfit