Jeg er så dårlig til at huske ugenumre

Dinner

Ikke noget moderelateret. Ikke noget særligt spændende. Men jeg har lige spist aftensmad, brød med ost og grønt, ja, vi har jo stadig ingen ovn. Jeg tror snart nogle af vores venner kommer forbi. I morgen kommer min mor og lillebror og spiser fødselsdagskage fordi min mor fylder år d.2 september. Så skal jeg købe bøger til mit studie som starter for alvor på onsdag, uha.

11 kommentarer

 • Jeg troede faktisk først at det med at studere kinesisk var en joke. Men hold da op, det er da herre friskt! Og det lyder rigtig spænende. Og ps, din aftensmad ser bedre ud en hvad jeg kunne lave på et komfur!Og er enig med de andre, din blog er simpelthen super sweet! xoMalou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændig enige med de andre.. VERDENS BEDSTE BLOG!! Jeg er lige begyndt at blogge, takket være dig.. og tænkte om du ville føje mig til din linkliste? hilsen Billie.. http://billiesfashionblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er du sød mads:) det er jeg glad for du synes:) Mit kamera er et nikon d40x, og tak for komplimenten!de bedste efterårshilsner til dig også!!Anne SofieJep, hende er jeg i læsegruppe med sammen med en anden pige. Ja hun virker rigtig sød!meget sjovt..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Kinesisk? PÅ KU? Så kender du måske min kærestes søster. 🙂 Hun hedder Susan og er rigtig sød. Såden en lille, lidt alfet pige m. kort mørkt hår, som griner meget. Hun er også lige startet og mindst lige så forvirret som du. – AS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det synes jeg, helt sikkert. jeg kan så godt lide at du som så mange andre blogs i dk ikke er en 'FASHION' blog, men blogger om dit liv, stort som småt, vigtigt som ligegyldigt. der er noget dejligt simpelt over det, som jeg virkelig er helt vild med plus dine billeder er FANTASTISKE. hvilket kamera bruger du?De bedste efterårshilsner,Mads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er ikke vegetar, men det er umådeligt svært at stege bøf eller kylling uden komfur:)Jeg studerer kinesisk.ÅÅårh hvor er I søde, tænk at I synes det, tusind tusind tak altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så enig Mads.. Dk's skønneste blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du har danmarks dejligste blog. uden tvivl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor ser det lækkert ud! Nam nam. Elsker din blog, vil du tjekke min blog ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad studere du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tænkte på en ting, er du egentligt vegetar? :-)God blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så dårlig til at huske ugenumre