Knokk

Confesión

Jeg er bange for at dø. Hele tiden. Jeg er bange for min kæreste, bedste veninde eller familie dør. Nogen gange kan jeg græde i flere timer. Angstanfald er det vel nærmest. Jeg er simpelthen så bange for døden. 

12 kommentarer

 • Anonymous

  Tror faktisk ikk det er helt unormalt at få sådan en følelse engange imellem. der er mange der skriver at de godt kender det og det gør jeg også selv. det er mest min kæreste jeg panikker over og er virkelig bange for pudselig skal dø fra mig. men er det helt unormalt at man er bange for at miste dem man elsker??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det kender jeg alt for godt!Ikke så meget, at jeg er bange for selv at dø, men mere, at jeg er bange for, at folk tæt på mig skal dø.Især min mor efter hun fik en blodprop sidste vinter./Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er også hele tiden bange. mest for at miste en fra min familie eller venner dør. jeg er så bange. men tror bare at man må leve med angsten, og prøve at rumme den. tænk hvis man var helt ligeglad med alle.. det ville også være forfærdeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg kender det også godt. jeg får selv angsttanker engang imellem over de skøreste ting. det er virkelig ubehageligt. da jeg var mindre og hvis jeg var alene hjemme og jeg hørte sirener fra ambulancer, var jeg helt panisk for at min mor eller far var kommet til skade eller sådan noget. og jeg kan stadig godt live helt bange og panisk hvis jeg hører sirener og ikke kan få fat på bestemte personer.. bare et eksempel. og lige som gina, vil jeg også sige tak for din ærlighed, Line Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det 100% – er så pisse rad for døden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lyder virkelig ikke sjovt at have det sådan.. min mor har det på samme måde som dig.jeg lider også af angst bare socialangst og får piller imod det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna:Ja lige præcis. Det er ikke sådan så jeg går rundt hvert minut og frygter døden, men nogen gange så kommer den tanke bare, og så er det så ubehageligt. jeg kan nogen gange komme helt derud hvor jeg forestiller mig begravelsen, og så begynder jeg helt at græde. Det er jo egentlig helt åndssvagt, men ja, jeg forstår også godt dig, det er en skræmmende følelse!Gina:Mange tak, ja meget skræmmende, men sådan havde jeg det virkelig bare igår!Anonym:Hmm ja, altså. Når det sker virker det jo ikke normalt. Det sker ikke hele tiden, og nogen gange går jeg ikke i panik, men får bare et jag i maven over tanken om døden. Det kan også bare være hvis jeg ligger på p's mave og vi ser film. Så kan jeg pludselig blive helt bange for en af os pludselig får hjertestop. Og så kan jeg blive helt opmærksom på min vejrtrækning så jeg nærmest bliver forpustet. det er jo helt skørt. Men det er bare alle de historier om folk der dør på de mest forfærdelige måder. Jeg hører dem hele tiden, og er så bange for det skal ske for mig eller nogen jeg holder af.hvad er det for piller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det virkelig som om at du har angst. Jeg lider selv af det, men mit kommer også til udtryk i panik og paranoia. Hvis det bliver ved med at genere dig enormt meget, og det ikke bare er sådan en engangsoplevelse, så snak med din læge. Jeg fik foreslået piller, og jeg skal stadig det dem lidt tid endnu, men det har hjulpet mig rigtig meget, og jeg er ikke så paranoid længere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din ærlighed er skræmmende og meget facinerende, Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også rigtig bange for det. Kan slet ikke styre tankerne, og de kommer specielt når jeg skal til at sove. Så det ender med jeg ser tv indtil jeg simpelthen ikke kan holde øjnene åbne mere og kun koncentrere mig om det så jeg ikke behøver tænke på det. Ellers begynder jeg bare at græde. Det værste er jeg ikke vil tænke på det, men det kommer bare snigende konstant. Om mig selv, min familie og kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er nemlig skrækkeligt. og helt åndssvagt egentlig. I stedet for at nyde at jeg ikke er død. Men jeg kan ikke lade være med at være bange.ja pinefuld død er også meget uhyggeligt. Jeg er bare så bange for at dø, og lade folk der holder af mig i stikken!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det godt, lidt! øv hvor er det skræggeligt!Mest er jeg bange for en pinefuld død. Eller bare det at man ikke får sagt farvel, set alt det man ville, sagt et sidste 'jeg elsker dig' til en person man har kær.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knokk