Dagens

Bare to nætter mere

Det er hvad jeg skal sove og så er Patrick her. Men jeg er mega stresset. Vi har arrangeret flyttebil+flyttefolk+malerfolk og en masse hjælp hele weekenden. Men pengene er stadig ikke overført fra bank til andelsforening, og før det er sket kan jeg ikke få nøglen, men andelsforening har ikke sendt mig et girokort som banken skal bruge for at lave en overførsel, de kan ikke overføre før. Åhhh, og her står jeg, midt i det hele, alene. Vi SKAL have den nøgle senest fredag da vi ligesom starter på studie mandag. Hvorfor er det her så pisse besværligt altså. Hmm. Jeg havde ellers planlagt en lækker aftensmad, men det kan jeg da godt se bliver lidt umuligt at nå at lave + købe ind til. Pizza it is!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens