Jeg maler og tegner

KONKURRENCE

…Vi skal finde et navn til en killing. Vi har allerede et par stykker men mangler ideer. Derfor har jeg valgt at afholde en konkurrence, den person der kan skrive det bedste kattenavn vinder disse to neglelakker i flotte farver som netop nu er noget af det hotteste. Vi har selv disse navne som forslag, men skriv endelig en masse I synes. 

Kafka
Michael Jackson
Pi
Uno
Coco Chanel
My
Tibet

Hvis vi ikke ender med at bruge et af de navne I foreslår kårer vi alligevel den person der gav det bedste forslag. Killingen er en pige, men man kan skrive alle slags navne. Man må skrive maks 5 navne hver. 

ALLE KAN DELTAGE, konkurrencen lukkes onsdag d. 8 kl 20.00. Skriv endelig jeres forslag ned, så vi kan få ideer.

71 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg maler og tegner