CLEAN PERFUMES // TIP OF THE DAY

Derfor har jeg været oppe hele natten..

.. Jeg har malet dette. Det er 1,5m*1,5m så det er kæmpe stort. Først vil jeg dog lige sige: jeg har ikke gjort noget ulovligt. Til jer af jer der kender Evren Tekinoktay ved I jo godt hvor jeg har billedet og ideen fra. Jeg var simpelthen bare så vild med farverne, motiverne osv at jeg ville prøve at lave noget der lignede helt vildt så det har jeg gjort. Jeg har før haft en masse omkring ‘kopier’ af billeder men dette er absolut ikke ulovligt, det eneste ulovlige er at kopiere en kunstners signatur, hvilket jeg aldrig ville gøre. Jeg har selv malet dette, og hvor meget det end kunne ligne er det altså mit. Desuden skal det ikke bruges til udstilling eller sælges, det er helt privat. Så nu er det vist på plads:) Jeg skal bruge det i min nye lejlighed (når jeg altså får den) og jeg er faktisk blevet ret tilfreds med det. Farverne er lidt anderledes end på billedet, men ikke meget. Lyspletterne kommer selvfølgelig fra solen. Der er flere bloggere der har blogget om Evren Tekinoktays Owl billede efter man har set det på Anywho så jeg ved nogen af jer kender det. Oprindeligt var dette billede til Ida til hendes nye lejlighed, men jeg tror ikke hendes kæreste er til den stil og jeg synes det ville være lidt voldsomt at give dem et så stort maleri hvis nu de ikke kunne lide det. Det er jo også meget lyserødt, så måske det ville være for voldsomt. Men P er vild med det, så det vil han rigtig gerne hænge op i den lejlighed vi skal have. Nå men nok snak, jeg vil rigtig gerne høre jeres mening? Jeg er selv vildt glad for det, og selvom det ikke er ligesom hendes præcis, så synes jeg at jeg har fanget det jeg ville.

Men men men, hvad synes I?

25 kommentarer

 • Anonymous

  Dette er jo ikke inspireret af Evren – det er jo kopieret. Og jeg er ikke fan af kopivarer ;)Kan godt være, at man ikke kan have copyright på en stilart og kan godt være, at du ikke kopierer signaturen – men det ligner jo det originale på en prik .. og derfor er det næsten noget alle kan lave – efter min mening. Jeg synes det ville være meget federe, hvis du lavede noget, der var helt dit eget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  wow hvor er det flot! ej nu får man helt selv lyst til at male! det er virkelig flot lavet.hvor har du købt din malling henne? det må ha' kostet lidt nu når du bruger så mange farver..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, virkelig flot maleri. Du er simpelthen så kreativ, det er virkelig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tak:) Hun er også dygtig!Lynn: uhhh hvor spændende jeg vil da lige kigge på det så:)!Jeg lover at poste malerier snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker billedet!Er selv i gang med et maleri, inspireret af Evren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jaaa vi vil se dine malerier:) men såå flot det her også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Jeg har tagget dig til en blogleg med 20 spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha tak:)ja det er rigtigt søstrene grene tit har store lærreder:)tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh, jeg syntes bestemt godt jeg havde set det før. Pretty sweet tho!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Søstrene Greene har nogle gange nogle rigtig store lærreder ellers kig i føtex eller kvickly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak skal du ha:)jamen det skal du da få lov til. jeg kan poste et indlæg senere med malerier jeg har lavet og solgt:)Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  rigtig flot. jeg vil rigtig gerne se flere af de ting du har malet???? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mange tak:) man skal nok få det speciallavet, eller måske det findes nogen steder i den størrelse?Mit er speciallavet hos en maler/kunstner:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fint Line-Sofie.. Jeg maler også selv.. og tænkte på..HVOR har du fundet sådan et stort lærred? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tak katrine:)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint! Ville ikke have noget imod at have det hængende hjemme hos mig (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aah ja selvfølgelig vil jeg da ud med det;) det er ingen hemmelighed:)hmm jeg maler med almindelig maling, så bruger jeg farveblyanter som du siger, tusher har jeg brugt, og noget neglelak:) Faktisk bruger jeg en masse underlige ting:)Der er faktisk mange lyserøde nuancer, den i midten er den aller mest lyse, men rundt om hvis du kigger er der mange forskellige nuancer der er også noget lilla. Hmm der har jeg bare brugt en pensel hvis det er det du mener med fade ud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vil du ud med, hvad du har malet det med? Er det noget farveblyant-ish eller? Jeg tænker bare på, hvordan man ellers får lavet de mange fine streger. Og hvordan har du 'fadet' det lyserøde ud ind mod midten? Jeg er super nysgerrig, for man får jo helt lyst til at lave et selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heej piger:)tak hvor er I søde.Jeg laver skam masser af mit eget, jeg sælger også ud af det, og laver absolut ikke kun 'kopier' var bare vild med dette:)mange tak"!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes det er super fint! Men ville gerne se noget af det du har lavet hvor du ikke har direkte inspiration fra Poul Pava eller Evren Tekinoktay. Tror nemlig du ogå er vildt godt når du maler din "egen" stil:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad har du forresten malet det med? (altså af maling)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej hvor sjovt.. Min kærestes svigerinde, har malet sådan et billede til os i julegave. Det er selvfølgelig ikke helt magen til dit, men har hentet inspiration fra samme billede. Jeg synes både det hun har malet og det du har malet er SUPER flot og jeg ville også elske at have din udgave hængende 😉 Super flot lavet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hold da op, hvor er du god!! Jeg blev også helt forelsket i det på anywho's blog, og så har du bare lige malet det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  jeg tror lige jeg er blevet forelsket i dit maleri! hvor er det vildt! misunder dine evner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes billedet er rigtig fint. det er lidt barnligt, på en fin og sød måde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLEAN PERFUMES // TIP OF THE DAY