jeg sælger denne

Dagens

Image Hosted by ImageShack.us
Okay så mine nye sko røg ikke igennem tolden alligevel, og de har stadig kostet mig 170 kr, jubii. De passer helt perfekt (det kan være svært for mig med sko, da jeg bruge ligeså meget 39 som 40) men disse i 39 kunne ikke sidde bedre. De er også super behagelig at gå i for min fod, det er lige før det er mine absolut yndlingssko lige nu, fordi de både er gode at gå i, og sjove/fede at se på, synes jeg. Forresten så er min skærm underlig på min mac, er der mon nogen der kan hjælpe? Når jeg bevæger musen, bevæger skærmen sig, og teksten klumper på nogen af bogstaverne og ser underlig ud. Er der nogen der ved hvad der er galt med computeren? Er den ved at dø fra mig?

12 kommentarer

 • Hej. :)Ville bare sige at jeg synes din blog er super fed, og meget inspirende! Så tak for det! ;-)Hilsen en meget ny blogger :Dhttp://sofiehedensted.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:D:D:Djubiii, ååh hvor jeg husker månen, jeg siger godnat til den hver aften også selvom jeg ikke kan se den! Ihh jeg ville ellers gerne ha' haft en dejlig lang besked til at varme mig lidt på. Vejret her i Dk er sgu ikke ligeså godt som hos dig.hils jakob og trine også!jeg glæder mig til at høre fra dig, og jeg ELSKER også dig!Kys fra Chi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nej det gør jeg ikke desværre..har selv den hvide, men den har aldrig gjort sådan.men hvis det var den pro du havde, så det noget med at hvis man røre ved nogle taster zoomer den ind og ud på mærkelige måder. Men det kan jo ikke være det, eftersom du ikke har den..måske du skulle drøne ned med den hvor du købte den. der skulle jo gerne være 2 års garanti.. eller det skal der være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Husk maanen Chi!Jeg ville ha skrevet en laengere besked,men har nu proevet i 40min. Jeg skriver i morgen, naar jeg kommer ind i PhnomPenh.Kys fra en, som elsker dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hmmmm, jeg tror også jeg prøver en large denne gang. og ellers må det jo blive xl, hvis det skulle blive tilfældet! så har jeg en undskyldning for at købe nr. 3! jeg har en i medium i forvejen (det er min normale str.) og den er måske liiige lidt for kort, da jeg er ret høj.men mange mange tak for jeres tips ihvertfald!super sødt af jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak:)det er bare den almindelige hvide.. ved du hvad det kan være?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er virkelige fede dine sko. mht. til din computer er det så en mac pro? eller bare en af de almindelige hvide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • misswester: lige mine ord!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mht. gina tricot-blusen tror jeg du skal købe l eller xl.jeg er selv en m og jeg har været inde og prøve deres "kendte" stribede/ensfarvede bluser. og hvis man vil have den den der oversize-effekt skal man gå én eller to størrelser op (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej anonym:mange mange tak:)nej det er da helt ok, lige denne bluse er faktisk fra Weekday, og det er en str s/m. Jeg er lige omkring 172 cm høj. Men den stribede fra gina tricot er str XL, da deres størrelser er helt anderledes, og jeg bryder mig bedst om oversized tøj:)min jakke er fra won hundred, og det er en str 38:)så er alt vidst på plads:)du må endelig spørge hvis der er mere:)Maya:Haha det kender jeg godt, men det er altså også tit held når man finder noget. Disse sko er købt fra en bruger som sælger alle mulige grimme underlige glasfigurer, så det var rent held, men mange tak:)Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er så snyd der er så mange, der kan finde så mange skønne ting på ebay! Jeg ender altid med at klikke væk, fordi jeg slet ik kan finde rundt. :/ Men jeg synes skoene er rigtig rigtig pæne på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  fede sko, dem bærer du virkelig flot!nu bliver jeg altså nysgerrig og er nødt til at spørge om noget selvom det er lidt meningsløst…1. hvor høj er du?2. hvilken størrelse er din stribede gina tricot bluse? (hvis den da overhovedet ER fra gina tricot?)synes nemlig det er besværligt at finde ud af om jeg skal købe den i m eller l. for jeg vil jo gerne have den oversize og lidt lang, men den skal heller ikke være for bred. agghh undskyld jeg belemrer dig med alt det her. det virker bare som om du har total tjek på størrelserne (;ps. din jakke er også vildt fed!!! hvor er det nu den er fra? xD

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg sælger denne