Hotdogs

Tag mig tilbage

Min lillebror og jeg. Ahh sikke en fin playmobilfrisure jeg har mig her. Men hvor var det dog skønt at være barn, der var ingen bekymringer om noget som helst. Bare leg, is og bullerfnis hele sommeren. Det er noget andet nu, med lejlighed, uddannelse, kæreste osv. Der er meget mere at bekymre sig om. Nogle gange når man ser et lille barn i klapvogn som skriger fordi hun selv vil gå tænker man ‘du kommer til at fortryde en dag min ven’, hvem der bare kunne blive kørt rundt i sådan en mens man spiste is og slappede af. Et lidt underligt indlæg, men det slog mig bare, at jeg selv har været et lille barn engang uden bekymringer om noget. Hmm eller jo, det skulle da lige være at min første og eneste dukke var en slidt lille brun neger med sorte krøller og alle de andre havde hvide baby born dukker med tilbehør?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotdogs