Sun

Jeg ligger i solen. Jeg spiser kolde kirsebær og drikker isvand. Min krop bliver langsom brun og klar til jeg skal til grækenland på lørdag. Jeg hører musik. Min kæreste og jeg skal spise sushi i haven senere. Al den lykke, men alligevel gør det ondt indeni. Igår snakkede jeg med p hele aftenen/natten omkring den rejse vi skulle have været på sammen, men da jeg har mistet mit job, og ikke aner hvornår et nyt kommer, er det ikke muligt for mig at nå at spare sammen. P vil ud at rejse det har han drømt om i så mange år, og jeg kan ikke tage med. Vi kom derfor frem til at han må rejse væk de 6 mdr uden mig. Jeg er så ked af det, af rigtig mange grunde. Men vi har aftalt at det ikke skal ødelægge vores forhold, og jeg prøver at se positivt på det, men det gør ondt, for et halvt år er lang tid. Heldigvis holder han om mig og fortæller mig han elsker mig højere end noget andet, og at vi nok skal klare det. hmm. Hvorfor hænger pengene ikke bare på træerne?!

9 kommentarer

 • Æv; hvor er det uretfærdigt :/ Jeg håber, at du pludselig støder på nogen penge, så du kan komme med din mand (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • flicka:præcis.. du har helt ret.!:)LMP:MANGE TAK, ja det går stærkt..:)Moi:det går nok. Jeg har et nikon d40x med et 18-55mm objektiv.Jeg ved ikke hva dit er? Jeg fotograferer desuden KUN manuelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moi

  Okay måske lidt malpaceret at spørge om i forbindelse med dette indlæg, men har du købt en ekstra linse til dit kamera? :)Har selv Nikon d40, men synes ikke jeg kan komme ligeså tæt på som på dine billeder (altså før de bliver uskarpe!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LMP

  Gud, nu har du 175 læsere. Det går jo bare fremad, din blog er også fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, vi må huske os selv, mens de er væk. Så jeg har aftalt med veninderne, at det står på sushi-dates, tøsehygge, astidruk osv. lidt oftere, når manden er væk.Vi skal huske at opleve noget sjovt, så det ikke føles som om, vores verden bare er gået i stå, mens manden har det vildt skægt og oplever en masse nyt og spændende ude i den store verden uden os.Og så skader det heller ikke at sende små søde gaver til manden undervejs ;0)Regner ihvertfald med at sende lakridser og div. dansk slik på et tidspunkt. Pakker er jo dejlige at få – især når man er langt hjemmefra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • flicka:vi skal bare klare det sådan er det. Men ja, man må jo også prøve at være glad på deres vegne, det nytter jo ikke at mugge..men ja, det hjælper MEGET du lige kan besøge ham.Ja skype, det er min redning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I klarer det. Helt sikkert. Det er også det, jeg konstant fortæller mig selv, mens kæresten glæder sig som et barn julaften og tæller ned.Han skal også være væk i 6 mdr. Heldigvis har jeg kunnet finde pengene til at besøge ham midt i forløbet. Det er selvfølgelig sværere, når man ikke kan ses på nogen tidspunkt i løbet af de 6 mdr, men heldigvis er Skype en genial ting. Du kan jo se ham, mens du snakker med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det er skod.vi klarer den:)!Jeg brugte det program der ligger på min mac, Imovie HD.Men man kan bruge hvilket som helst video program til det!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg hader når folk man holder af skal rejse væk i så lang tid.. håber at i klarer det :)Hvilket program brugte du da du lavede din lille stop-motion film? – C

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bumblebee