UNI

Rødvin på stranden

P havde lige bestilt sin flybillet til bangkok, han skal afsted en måned inden han skal læse. Så jeg blev jo lige lidt trist, selvom en måned jo ikke er lang tid og slet ikke eftesom det er kortet ned fra 8 mdr. Men alligevel, jeg er så nervøs for der skal ske ham noget osv (rigtig mor agtigt). Men så sagde han jeg ikke måtte være ked af det, og han synes vi skulle gå en tur på stranden og snakke og tage lidt billeder og dele en flaske rødvin for at få mit humør lidt op. Så det gjorde vi, og det var rigtig hyggeligt, og meget flot. Og vi snakkede længe om lejlighed og økonomi, og vi glæder os bare så meget til at begynde at læse nu. Det er også skønt at man kan sidde ude uden at fryse. Vi er netop kommet hjem, og var væk i næsten 3 timer, så det blev en lang tur. Nu skal jeg bare i seng, jeg har lige børstet tænder og ligger nu og læser lidt blogs inden jeg skal sove. 
Godnat!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNI