...Og vinderne er

Naxos part one

ååh hvor var det dog en fantastisk tur – jeg vil tilbage. Det var sol og 30-35 grader hele ugen, men fordi det er en ø var der konstant blæst, og det var fantastisk at ligge i solen uden at være ved at dø af varme pga. blæsten. Vi var på det smukkeste hotel, eller små græske huse var det nærmere, men dem kommer der billeder af en dag også. Det var åbenbart et luksus sted vi havde været heldige at få, så poolen lå med udsigt til vandet som var et spytkast derfra. Vi lavede virkelig intet, stod op og gik ned til den KÆMPE morgenbuffet der var rigtig lækker, og så gik vi op, i bad smurte os ind i solcreme (her MÅ jeg anbefale den solcreme jeg har brugt hele livet Riemanns P10 eller P20, man skal kun smøre den på een gang og så holder den i 10 timer, så man ikke behøver at smøre sig ind på ny hver gang man har badet. Desuden beskytter den mod soleksem som jeg desværre er disponeret for) og så gik vi til poolen hvor vi lå på vores to strandstole hele dagen under de flotte palmer og parasoller med kold cola og vand. Og så var vi selvfølgelig også på stranden, vandet var simpelthen så fantastisk en blå farve. Om aftenen tog vi ind til byen og spiste (ekstrem billig græsk mad) og kiggede på de flotte gader, og ikke mindst græske gamle mennesker, hold da op, det er noget helt andet end i Danmark hvor folk bor på plejehjem i den alder. I Grækenland har de et stort fælleskab og de er ude hele dagen på trods af deres alder, det kunne vi lære noget af. (Jeg ved godt de ikke har mulighed for plejehjem som vi har det, men vi burde sgu også bruge vores menneskelige ressourcer meget bedre!)
Billederne er lidt blandet fra byen og stranden, og billedet med månen er taget fra bagsiden af vores lille lejlighed (vi havde fået den øverste på 2. plan med stor balkon, aaah). Og se den fine gamle kone med alle hendes æg. Ej altså hvor var det dog dejligt. Flere billeder følger.
Nu vil jeg tage ud at spise med P, vi skal have kinesisk mad. God søndag derude!

5 kommentarer

 • Årrh, jeg bliver lige nødt til at udtrykke min begejstring for din blog.. Jeg er så vild med dine billeder, og bliver i sådan et godt humør, når jeg kan sidde og drømme mig væk til de varme lande, som desværre ikke kommer indenfor min rækkevidde dette år :///Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej kia, det vil jeg kigge på:) tak.Lilla-lotus:Mange tak skal du ha! Jeg er i hvertfald glad for at fotografere!:)Fuglen:GOD idé, jeg håber du finder noget godt!!Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! Kigger nu på afbudsrejser… :S 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie!Fed fed blog, du har! Ikke nok med, at du deler din super cool'e stil med os andre, så får vi også lov til at kigge med på dine ferie billeder! 😀 Grækenland er bare smuk SMUK, og du er ret sej til det der med at fotografere!Thumps up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Line Sofie,Jeg har en hvid blazer til salg, hvis du er interesseret. Tjek trendsales eller bloggen.Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...Og vinderne er