Nice // Lejligheden Part one

Nice // Lejligheden Part two


Her har I så anden del af vores skønne lejlighed i Nice. Billederne er både indeni den og altanen. Det var skønt at kunne sidde om aftenen med en kold øl uden at fryse. Vi har allerede booket os til næste år hvor der er Cannes, der skal vi nemlig med på den røde løber, hvorimod i år måtte vi bare kigge på. Men billeder fra Cannes kommer også, det var en rigtig fed oplevelse, og bliver sikkert endnu federe når man selv skal gå op af den røde løber iført en fin kjole.
Nu vil jeg lave noget mad. Fortsat god aften allesammen.
xxxx

9 kommentarer

 • hvor er din kærestes sweater fra? vibskov, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay, lækkert.vi shoppede ikke så meget, vi var der jo ikke så længe, så vi gik mere rundt for at se og opleve by osv, og så selvfølgelig Cannes. Vi spiste faktisk bare lune pain au chocolat til morgenmad (DE kan anbefales), og så fûte med forskellig ost til aftensmad, så jeg kan faktisk ikke anbefale noget der heller. Kun en gang var vi ude og spise en pizza, men det ligner jo hinanden mange steder.:) og tak for kompliment om min blog:!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skal selv til Nice om ikke så længe så har du nogle gode steder med shopping eller restauranter der kan anbefales?Rigtig god blog btw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil give Satisfashion ret i at The Man ser rigtig sød ud (hold fast i ham) Og jeg giver Sanne P, vi vil høre om den røde løber (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • satisfashion:JA, det var skønt skønt. Og P bliver sikkert glad for at høre den kompliment. Vi gik faktisk i gymnasiet sammen i de 3 år det tager, men har aldrig talt eller lagt mærke til hinanden før et halvt år inden det sluttede. Så cirka halvandet år:)Karoline:Ja det er så fint, ville også ønske det var min.!:)Sanne P.Ja, mere om den røde løber og billeder kommer meget snart, og også info om næste år:) tak for komplimentLisa:Tak, det var skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  hvor ser det bare dejligt ud, gid det var mig der havde været der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov hov, fortæl lige lidt nærmere om den der røde løber, hva? 🙂 Hvordan kan man få ære af en tur ned langs den???Fine billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aej, hvor ser det altså hyggeligt ud! Elsker de grønne skodder, gid jeg havde sådan en fin lejlighed. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, det ser godt ud! Gi’ mig ferie, nu! (Og gerne til Nice, tak? ;-)btw – P er haaandsome 😉 Og så lyder han også som den ideelle kæreste?! Hvor længe har i kendt hinanden? :-)/Satisfashion

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nice // Lejligheden Part one