Godmorgen

Jeg burde…

… Løbe en tur, vaske op, rydde op, vaske tøj, male, sende ansøgninger ud og købe ind. Men jeg gider ikke. I stedet for ligger jeg her i græsset på et tæppe med en kold cola og jordbær og nyder solen mens jeg lytter til musik. Og så er jeg omgivet af disse fine blomster som ligner bittesmå margueritter (er der nogen der ved hvad det er for nogen blomster?). Jeg vil altså have lov til at nyde dagen nu hvor solen er så stærk og det er fredag. Senere må jeg få gjort de andre ting. Jeg håber I nyder solen lidt derude.

9 kommentarer

 • Anonymous

  Bellis eller Tusindfryd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Jeg vil bare lige sige, at dine billeder af de der små blomster er VIRKELIG gode! Tak fordi du deler dem med os, og god fredag! Bare nyd dagen – det skal man have lov til engang i mellem!Hilsen Emma L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ja, det er små tusindfryd! Margueritter er større, og ikke så udbredte som tusindfryd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ahhh smart.. Ja de ligner bare lidt hinanden, og jeg aner ikke noget om blomster, tak for hjælpen, fine er de:)MOMO, tusind tak.. jeg tjekker din blog ud igen..!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, kender jeg alt for godt :-)Hey Line sofie – Jeg har foresten linket til dig, på min blog! Bare så du ved det ;-D Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det passer vist meget godt… men de ligner nu godt nok hinanden meget 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeps Tusindfryd eller Bellis som de også kaldes;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh jeg mener det er dem der hedder tusindfryd :)Margueritter er meget større…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er vist marguritter 🙂 ligesom dem der er på den berømte ring fra Georg Jensen 😉 der er helt overskyet her i glostrup nu.. så du må være et sted med evig solskin 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen