Jeg burde...

Hår på tænderne

Jeg havde en skøn aften med Ida igår. Spontant besluttede vi os altså at tage et smut i byen og få nogen øl (og lidt for meget champagne), og det var rigtig hyggeligt. Jeg kom hjem kl 4.30 eller deromkring, og vågnede (selvfølgelig!!) kl 8, helt frisk. Men nu kan jeg mærke mine øjne hænger lidt. I dag skal tilbringes i p’s have med musik, kolde jordbær, italiensk is, MASSER af cola zero og kys:) Men nu vil jeg, for tredie gang, gå ud og børste mine tænder, de er sgu langhårede efter sådan en druktur, eller er det bare mig:)? God søndag til jer allesammen!

4 kommentarer

 • hahaha ja det er nemlig ulempen:)Men her er også skønt kan jeg sige, vi har ligget her hele dagen, og ligger her endnu. Det er bare en dejlig måde at komme sig over tømmermænd og sprutånde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder meget velkendt. Men is og jordbær hjælper sikkert på håret^^;;;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kbo

  Årh ja. ultimativ måde at tilbringe dagen efter druk. Jeg vil med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja.. dét er så lige ulempen efter en tur i byen! + ens hår!! ;)http://momounivers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg burde...