Besværligt

Hey Dudes

Jeg må fortælle jer noget: Jeg skal til Cannes filmfestival fra d. 13 maj. Min kæreste er jo filmentusiast og fik en billet af sine forældre da han havde fødselsdag. Men jeg ville ikke med, fordi jeg ikke tør at flyve. Men så fandt vi ud af at vi bare kan tage tog med ét skift, til billigere penge, og så ville jeg jo pludselig godt med. Men det kræver 3 dages fri fra jobbet, det må jeg da kunne få, jeg har hverken holdt påskeferie eller andet, og jeg skal heller ikke holde sommerferie, så er 3 dage ikke fortjent?
Vi skal bo i hans bedsteforældres gamle lejlighed i Nice, den er fra 1930’erne og er med stukloft og store dobbeltdøre med flotte ruder ud til den fine lille altan. Lige ved siden af lejligheden ligger et lille bageri der laver hjemmelavede store, lune croissanter og kaffe. Jeg skal betale for billet t/r og mad dernede INTET andet. Og det har jeg faktisk råd til. Så i morgen tager vi til København og køber billetten. Vi skal fra København med nattog til Köln hvor vi gør holdt en lille time, og derefter med tog direkte til Nice. Jeg glæder mig virkelig til det hele, togturen, ferien, alle filmene og bare ren afslapning. Og så glæder jeg mig VIRKELIG til alle de billeder jeg skal tage, der er jo bare SÅ mange muligheder der. Det bliver rigtig hyggeligt, og jeg glæder mig til at komme afsted. 
Måske jeg ser Lars Von Trier, Quentin Tarantino og hvem der nu ellers kommer, hvis jeg er heldig:) P siger at alle de små biografer omkring området viser film fra festivalen bl.a. og så skulle stemningen være helt fantastisk. Uf hvor jeg glæder mig, er I ikke misundelige:)?
Nu skal jeg bare bede om 3 dages fri, men det burde ikke være noget problem? Vel?

11 kommentarer

 • LMP

  Okay, jeg vil prøve det, og se om jeg kan få det til at virke også! 🙂 Og tak! det er et skønt kamera ja… PS. du har en skøn blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mange tak frøkenfashion:)Hej LMP.billedet er taget af to omgange, så at sige. Det ene er det af mig i sort/hvid, og det andet har jeg taget af en lyskæde med små dioder, hvor jeg satte lang lukketid på, og bevægede kameraet i cirkler. Derefter har jeg lagt det ene billede ovenpå det andet, og derfor ser det sådan ud:)Jeg håber du kunne bruge det! (og nice kamera du har!)xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LMP

  hvordan har du taget det billede?? :)har et canon eos 400D – L <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et AMAZING billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er du jo bare endnu mere heldig! Jeg glæder mig meget til at se billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej nanna:) det er faktisk fra onsdag til mandag, så det er lidt mere end 3 dage, det er bare 3 arbejdsdage, de andre har jeg fri:) men mange tak, jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det lyder rigtig fantastisk! Håber at I får en rigtig skøn lille 3dags tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak cæcilie, det er lige præcis det jeg vil høre:) det hjælper med den opbakning!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis du hverken holder påskeferie eller sommerferie, ville det hvertfald være mere end uretfærdigt hvis de ikke giver dig lov til at holde 3 dages fri (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Line:)ååh ja, jeg lover at få taget SÅ mange billeder, jeg kan jo slet ikke lade være. Uh jeg glæder mig virkelig også rigtig meget..:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IIIhh hvor er du altså bare heldig, det hele lyder mega fedt 🙂 jeg glæder mig til at se billederne du får taget 😀 og jo jeg er faktisk ret misundelig :)/Line 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besværligt