Jeg sælger

Saturday

Så igår mødtes jeg med Ida om aftenen, og vi spiste en Dürüm rulle og tog hjem til hende bagefter, hvor vi snakkede om uddannelse hele natten, og spiste jordbær. Jeg savner hende allerede nu, og skal heldigvis se hende næste weekend. I dag har jeg igen løbet 7 km (er ret stolt af mig selv) og så har jeg bare tullet lidt rundt. Nu vil jeg tage et karbad, og senere har jeg en masse billeder jeg skal have taget.
   

2 kommentarer

  • ja det er næsten lækkert at se på ikke;)!?Det er på en cafe som også sælger burger og pizza, men på en lidt ‘finere’ måde:).. vi grinede også lidt af den kom sådan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    hvor i alverden får man durum servet på den måde? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg sælger