Body Chains

Mary-Kate Olsen // Hot or Not?

Photobucket

Der er mange der er helt vilde med stilikonet, designeren og skuespilleren, Mary-Kate Olsen, men nok ikke pga. sidsnævnte – for skuespil synes jeg aldrig rigtig hun blev god til, men det er jo smag og behag. Tilgengæld er jeg en af de mange som synes hun har en super fed stil, og jeg bliver meget inspireret af hende, og derudover synes jeg også rigtig smuk Selvfølgelig synes jeg hendes stil nogen gange er alt for meget, og noget jeg ikke selv ville gå med, men overordnet er jeg helt vild med hende. (Hvis I også er vilde med hende, og evt hendes søster, så tjek bloggen, Olsen Anonymous ud, hun poster billeder og videoer af tvillingerne flere gange om dagen, link under billederne)

Hvad synes du om Mary-Kate Olsen? er hun hot or not?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body Chains