HUNTER // Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen

Candy Colors

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mmmmh slik, kæresten og gode film, det er en skøn aften. Vi har min mors lejlighed hele weekenden for os selv, så jeg lover jer for der kommer mange fine billeder. Vi har været hos den lille lokale købmand, ca. 20 kvm. FYLDT med al blandselv slik man kunne tænke til 6.95 pr. 100 g. Så vi fik blandet os en stor pose hver (ja, på det punkt er jeg sær, det lyder hyggeligt det med at blande en stor pose slik sammen med kæresten, men nej, der vil jeg sgu blande, og spise mit eget). Jeg håber I har hygget jer denne skønne fredag aften.
Og så vil jeg bare sige tak til alle jer der har sat jer som faste læsere, og skriver kommentarer, det betyder rigtig meget for mig, så bliv bare ved med det:)

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUNTER // Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen