You have done it again

Fredag

Stribet ovesized bluse fra Weekday, sølvkæder fra H&M herre/dame, Gladiatorstiletter fra Deichmann, Sort neglelak fra Chanel, Hjemmelavet hårbånd i flettet læder, Chinoagtige bukser fra Zara, Jakke/frakke fra Weekday

I fredags var min kæreste og jeg til fødselsdagsfest, og det her var hvad jeg havde på. Billederne er lidt delt op, da jeg ikke ejer verdens bedste kamera (netop derfor fortjener jeg et nikon d40x!). Jeg valgte dette fordi det er afslappet og råt samtidig, og så er det ikke for festligt, men heller ikke dødsygt. Men jeg fik for nyligt at vide i at jeg var meget speciel, så jeg skulle nok lige tænke over min stil når nu man skulle begå sig andre helt anderledes (Hentydning: almindelige) mennesker. Meget underlig kommentar, jeg mener, jeg har jo ikke iklædt mig hvid brudekjole til en begravelse, og stil er vel individuel, det er vel egentlig også de mange forskellige stiltyper som inspirerer os, om man er punker eller hippie?

Kun døde fisk følger strømmen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You have done it again