Weekday

Derfor er hunden menneskets bedste ven


Mig og Soffi

Photobucket

Min søde søde hund. Alle siger at min hund ligner en gammel støvet hanhund, men jeg synes HUN er så dejlig. Ja, okay, måske er det ikke verdens smukkeste, eller mest blødpelsede hund (faktisk er den ret ruhåret), men det har vel også sin charme?

6 kommentarer

 • Inger Østergaard

  Hvor er den sød. Er det en Petit Basset Griffon Veenden (eller hvordan det nu staves) ? Hilsen Inger Østergaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja den kan selvfølig være, men min er nu heller ikke så blød, kun det første år! ;)Meen sød er den nu!!!***Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej nicklas.ja den er så sød. haha den var ikke særlig blød, men det er nok fordi håret er længere end på din f.eks:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line-Sofie!!Nej, hvor er den bare søød!!!!!!!Den ser dejlig ud! Og sjovt nok syntes jeg den ser blød ud, selvom den er ruhåret!!***Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åårh tusind tak.Hun er desværre ikke sammen med mig mere, vi var nødt til at aflevere hende til en anden familie, det er jeg rigtig ked af, men vi kender dem heldigvis, og jeg saaaavner hende!tak for kommentar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor hun skøn 😀 Rigtig fedt billede der hvor hun løber.. åååh hvor sød den er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday