I'm no longer caught in the dark

Bubbles

PhotobucketPhotobucket

Foto taget af mig. Model: Katten Kafkat

I dag har været en hektisk flyttedag, og det er ikke blevet til så meget blogging, men så har jeg været ude at køre en lille tur og taget lidt fine billeder med mit nye kamera, som jeg poster de næste par dage. Nu skal jeg i seng efter en lang pakkedag, og jeg skal tidligt op igen morgen, gab gab. Jeg kan lige nå at putte mig under dynen, med en kop the, varme uldsokker og min godnathistorie, som for tiden er Haruki Murakamis; Frø Redder Tokyo. Skønt med en kæreste der synes det er hyggeligt at læse godnathistorie for mig, når nu jeg hader at læse selv.
Forresten må I undskylde de manglende outfitposts, det er primært fordi jeg ikke har været hverken køn eller inspirerende de sidste flytte-hektiske dage. Men jeg kommer stærkt tilbage, med billeder af mit outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm no longer caught in the dark